Papiersoorten

Niet alleen het design maar ook de keuze van het papier bepaald de uitstraling van jouw kaartje. Samen kiezen we het papier dat het beste bij jouw kaart past.

  • Foliedruk

    Maak je kaartje extra uniek door te kiezen voor digitale 3D foliedruk. De folie ligt voelbaar op het papier. Je kunt kiezen uit goud, zilver, koper of holographic. Niet alle papiersoorten zijn geschikt voor de afwerking met folie. Daarnaast heeft de papiersoort ook invloed op de folie. Bij een gladde papiersoort wordt de folie strakker.

  • Rondhoeken & boorgaatjes

    De kaarten kunnen worden afgewerkt met ronde of schuine hoeken. Kies er bijvoorbeeld voor om de bovenste twee hoeken schuin af te laten snijden en je hebt een label tag. De kaarten kunnen ook worden afgewerkt met een klein boorgaatje, zodat er een touwtje of lint aan vast kan worden gemaakt. Beide afwerkingen zijn bij elke papiersoort mogelijk.

  • Preeg

    Een preeg is een verdiepte of verhoogde reliƫfdruk. Dit kan een element zijn of patroon, maar ook letters die dan voelbaar op het papier liggen. Hier wordt een speciale preegstempel voor gemaakt. Deze afwerking is bij elke papiersoort mogelijk.